Logo

Stegte kyllingelår med pasta og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår
saft fra ½ citron
1 tsk stærk paprika
200 g pastaskruer eller anden type pasta
1 fintsnittet gul eller orange peberfrugt
oliven efter ønske
3 spsk god pesto
olivenolie til stegning
salt og peber
 
Varm lidt olie på en pande og steg kyllingelårene gyldne på alle sider.

Pres citron henover og drys med paprika, salt og peber.
Steg kyllingelårene færdige i en varm ovn, 200ºC i 20 minutter.

Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde med kogende let saltet vand.
Når pastaen er al dente, hældes vandet fra.
Mens pastaen er lun vendes den med forårsløg, peberfrugt, oliven, pesto, salt og peber.
Server pastaen lun eller kold til de sprøde kyllingelår.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her