Logo

Stegt tun med bagt tomat, oliven og rucolasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tunsteak
8 tomater
1 fed hvidløg
2 tsk farin
1 løg
25 g soltørrede tomater
basilikum
salt
peber
rosmarin
200 g rucolasalat
1 dl olivenolie
100 g pinjekerner
oliven

Bagte tomater:
Begynd her. Tomaterne halveres og krydres med et presset hvidløg, brun farin og olie blendet med frisk basilikum samt salt og peber. Bages i en varm ovn i ca. 20 min. ved 150 º. Tiden kan evt. forkortes ved højere bageº. Tomaterne tages ud af ovnen og krydres igen med finthakket løg og soltørrede tomater, lidt rosmarin el. timian (gerne tørret) og hele oliven efter behag. Tomaterne bages yderligere 5 min. ved 170 º.

Tunbøffer:
Krydres med salt og peber og steges i ca. 2 min. på hver side. Lad dem hvile/trække i ca. 5 min. inden servering. Tips: For at undgå at bøfferne bliver tørre er det bedre, at lade dem trække længere end at stege dem for længe.

Rucolasalat:
Rist pinjekerner og fordel dem over frisk rucolasalat, der lige er skyllet.

Server retten med små kartofler eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her