4 personer:
4 rødfiskefileter (ca. 600 g)
4 porrer (600 g)
500 g spaghetti el. lign.
2 fed hvidløg
1 ½ spsk olie
2 dl grønsagsbouillon
salt og peber
1 person:
1 rødfiskefilet (ca. 150 g) 1 porre (150 g)
125 g spaghetti el. lign.
½ fed hvidløg
1 tsk olie
¾ dl grønsagsbouillon
salt og peber
Skrab skællene af fiskefileterne og rids skindet på kryds og tværs med en skarp kniv.
Snit de rensede porrer fint.
Sauter porrerne i en gryde med knust hvidløg og 1 spsk (½ tsk) olie.
Tilsæt bouillon og lad det simre under låg, til porrerne er helt møre.
Tag halvdelen af porrerne op og blend resten med væden til en jævn sauce.
Vend porrerne i saucen, giv den et opkog og smag til med salt og peber.
Varm en pande med ½ spsk (½ tsk) olie godt op.
Krydr fiskefileterne med salt og peber og læg dem på panden med skindsiden nedad.
Lad dem stege ca. 3 minutter på hver side.
Server med friskkogt pasta vendt med porresauce.
Energi pr. portion: 3000 kJ/720 kcal Protein: 27,2% Fedt: 12,1% Kulhydrat: 60,7%