Logo

Stegt makrel med culturasauce ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
75g  makrelfileter, frisk eller frosset
½ spsk fintsigtet rugmel
1 nip salt
½ spsk blød plantemargarine
 
Culturasauce:
1 dl tykmælk eller cultura
¼ stk æble
1 stk citron
1 nip salt
 
Hæld tykmælk eller cultura i et kaffefilter og lad vallen løbe fra ca. 1 time.
Vask æblet i varmt vand.
Riv det groft, rør det i culturaen og smag til med lidt citron og et drys salt.
Skyl fileterne og tør dem godt.
Vend dem i rug­hvedemel med salt.
Steg dem gyldne i blød plantemargari­ne.
Server hertil råkostsalat, nykogte snittebønner og kartofler.
Slut af med en appelsin.
 
Næringsindhold i 1 portion makrel, 1 portion culturasauce, 2 kartofler, 1 dl snittebønner, 2 stk knækbrød med blød plantemargarine og 1 appelsin
kj 2700, kcal 645, fibre 12,3 g, fedt 24,8 g (34E%), mættet fedt 6,0 g, flerumættet fedt 8,0g, P/S 1,3, kolesterol 64 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her