Logo

Stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle (ca. 2 kg )
saften af 1 citron
1 håndfule frisk rosmarin grofthakket
1 håndfuld frisk salvie
salt, friskkværnet peber
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
80 g pancetta eller røget bacon i skiver 
 

Skær ind i kødet, til du møder benet.
Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet.
Prik huller i skindet 6-8 steder fordelt over køllen.
Åbn snittede en smule med fingrene.
Knus halvdelen af salvien med hvidløget og 1 tsk salt i en morter.
Tilsæt derefter citronsaften, olivenolien, resten af salvien og den
grofthakkede rosmarin.
Blandingen fyldes i hullerne og i "lommen" langs benet.
Skub til sidst pancetta ekker røget bacon ind i alle åbninger.
Smør lidt olie på en forvarmet bradepande og læg køllen på den.
Steg køllen i ovnen ved 225ºC og vend køllen ca. hver halve time, til den er færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her