Logo

Stegt kyllingelever med urtecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bk kyllingelever rå (ca. 300 g )
½ l. piskefløde
½ lille porre
2 små gulerødder
1 stængel bladselleri
2 tsk carry
lidt hakket persille
1 limefrugt
salt og peber
 
Porre, gulerod og bladselleri renses og skæres i tynde strimler.
Kyllingelever renses og steges hurtigt ca. halvtfærdigt på en meget varm
pande og krydres med salt og peber.
Holdes varm i ovn tildækket med alufolie.
Grønsagerne ristes på panden, krydres med salt, peber og karry.
Fløden tilsættes og det koges ind til cremet konsistens.
Anret urtecremen i bunden af en flad tallerken, herpå anrettes leveren og
der pyntes med persilledrys og ¼ lime.
Hertil kan serveres friskbagt flûtes el. lign.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her