4 stk kyllingefilet (500 g)
1 tsk revet skal af citron
evt. 2 tsk finthakket frisk rosmarin
½ dl hvedemel
2 spsk olie
250 g champignon i tynde skiver
2 spsk fintsnittede soltørrede tomater
1 ½ dl marsala eller madeira
Spinattårn:
4 slanke krus eller kaffekopper
½ kg renset spinat
4 flåede udkernede tomater i tern (200 g)
1 spsk olie
Tilbehør:
Polenta eller kartofler
Tænd ovnen på 200°C.
Krydr kyllingefileterne med salt, peber, citronskal og evt. rosmarin og
vend dem i hvedemel.
Steg dem 2 min. på hver side, læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 10 min.
Kom champignon og soltørrede tomater på panden og steg til svampene har taget lidt farve, tilsæt vinen og kog den tynde sauce igennem.
Smag til med salt og peber.
Spinattårn:
Sauter tomattern kort i olie og krydr med salt og peber.
Fordel dem i krus eller kopper.
Sauter spinaten til den falder sammen, krydr den med salt og peber, og fordel den over tomaterne.
Server de stegte kyllingefileter med svampesauce, spinattårn og
kartofler eller polenta