Logo

Stegt krokodille halefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g benløs halefilet beregnes for hver portion.
15 g smør for hver portion
20+30 ml citron saft
100 ml tyk fløde for hver portion.
Lidt knust hvidløg for hver portion
 
Skær på tværs af senerne/kødtrådene.
Skær halekødet i små medaljoner.
Hver stykke skulle ideelt være 1 cm tykke.
Steg dem i det brunede smør, ca to min på hver side, vend dem kun en gang.
Hvis kødet er frosset skal det have lidt længere tid på panden.
Når kødet er stegt placeres det på et fad i en varm ovn.
Kog panden af med citronsaft og med det samme tilsættes fløden.
Tilsæt hvidløget og rør medens det bringes i kog.
Lad det så snurre indtil saucen er så tyk den hænger på grydeskeen.
Anret kødet på tallerken, hæld saucen over medaljonerne.
Serveres straks med en god sprød salad og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (15 stemmer)
Siden er blevet set 6.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her