200 g fiskefilet med skind (gerne multe, rødfisk eller knurhane)
1 spsk olivenolie
1 tsk vinaigre
Hakket hvidløg
Crostini:
Tynde friske brødskiver
Olivenolie
Timiankviste
Knust hvidløg
Groft salt
Mix af grønsager:
Concassé af 2 tomater
¼ agurk
1 gulerod
1 stængel bladselleri
4 ansjosfileter
1 spsk vinaigre
1 dl olivenolie
Salt, peber
Skær fisken ud efter ønske og steg stykkerne lynhurtigt på skindsiden. Flyt dem straks over i et fad med sammenpisket vinaigre og olivenolie krydret med hvidløg efter ønske.
Vend stykkerne efter 1 minut og server efter yderligere 1 minut.
Crostini: Pensl de tynde brødskiver med olivenolie og dæk med timianskviste, salt og knust hvidløg.
Bag dem sprøde i ovnen ved 200°C.
Grønsagsmix: Skær alle grønsager i tern og vend med hakkede ansjoser. Mariner alle ingredienser i olivenolie og vinaigre og krydr med salt og peber.