Logo

Stegt dyrekølle marineret i kærnemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dyrekølle uden ben
2 store løg
6-8 fed hvidløg
4-5 spsk Creole Seasoning
2 l. kærnemælk
2 dåser løgsuppe
2 dåser champignon
1,5 dl Sherry samt Wine & Pepper Sauce

Hakkede løg og hvidløg blendes, tilsæt Creole Seasoning og smeltet usaltet smør eller margarine - bland det godt. Indfør( med en injektions-sprøjte ) blandingen (seasoningen) i Stegen og smør det resterende på ydersiden af stegen. Hvis det ikke er muligt at sprøjte "seasoningen" i kødet undlad da margarine/smør og lav med en kniv små lommer i stegen og fyld dem med "seasoningen". Marinér derefter stegen i kærnemælk i ca 4- 6 timer i køleskab.

Tør stegen af efter at den er taget op af kærnemælks-marinaden. Steg i en stor gryde, der er let olieret.Tilsæt løgsuppen og vand og steg, indtil kødet er "gaffel mørt". Stegetiden er ca 2,5 - 3 timer. 30 minutter før tilsættes champignon og Sherry og Wine & Pepper sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her