Dyrekølle uden ben
2 store løg
6-8 fed hvidløg
4-5 spsk Creole Seasoning
2 l. kærnemælk
2 dåser løgsuppe
2 dåser champignon
1,5 dl Sherry samt Wine & Pepper Sauce
Hakkede løg og hvidløg blendes, tilsæt Creole Seasoning og smeltet usaltet smør eller margarine - bland det godt. Indfør( med en injektions-sprøjte ) blandingen (seasoningen) i Stegen og smør det resterende på ydersiden af stegen. Hvis det ikke er muligt at sprøjte "seasoningen" i kødet undlad da margarine/smør og lav med en kniv små lommer i stegen og fyld dem med "seasoningen". Marinér derefter stegen i kærnemælk i ca 4- 6 timer i køleskab.
Tør stegen af efter at den er taget op af kærnemælks-marinaden. Steg i en stor gryde, der er let olieret.Tilsæt løgsuppen og vand og steg, indtil kødet er "gaffel mørt". Stegetiden er ca 2,5 - 3 timer. 30 minutter før tilsættes champignon og Sherry og Wine & Pepper sauce.