Bund:
125 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
125 g smør
1 dl vand
Fyld:
1 hakket hvidløg
2 mellemstore hakkede løg
2 ½ spsk olivenolie
2 grønne peberfrugter i strimler
1 lille skrællet aubergine i tern
2 mellemstore squash i skiver
2 ½ dl flåede hakkede tomater eller tilsvarende mængde tomatsauce
salt, peber
parmesan
olivenolie
Bund: Ingredienserne æltes sammen og dejen rulles ud og lægges i en tærteform.
Tærtebunden forbages ca. 10 minutter i en 200ºC varm ovn.
Fyld: Svits hvidløg og løg i olivenolie.
Tilsæt de næste 5 ingredienser og lad dem simre, indtil grønsagerne er møre, og væden er kogt næsten ind.
Læg grønsagerne i den forbagte tærtebund og bag tærten ved jævn varme i 10 minutter.
Drys madtærten med revet parmesan og stænk med lidt olivenolie.
Lad den gratinere i ovnen endnu 5 minutter.