Logo

Squashboller - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
2 dl vand
1 dl hirse
50 g knækkede hvedekerner
350 g revet squash
1 tsk salt
500 g hvedemel
 
Gæren opløses i vandet.
Salt tilsættes sammen med de hirse, de knækkede hvedekerner og squash.
Dejen æltes godt igennem.
Hvedemelet tilsættes og dejen æltes yderligere godt igennem.
Dejen formes til boller og efterhæver på pladen i ca. 15 min. mens ovnen
varmes op til 200°C.
Bollerne pensles med vand eller kaffe før bagningen.
Bollerne bages ved 200°C i ca. 15 min. eller til de er gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her