Logo

Squashblanding i ostesauce til frysning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort hakket løg
5 spsk smør eller margarine
5 spsk hvedemel
½ l. mælk
½ tsk salt
1 spsk sennep
2 ½ dl revet cheddarost
1 ½ l. squash eller grønsagsblanding
 
Svits løget i smør.
Rør det med hvedemel og bag op med mælken lidt efter lidt, til saucen er jævnet.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre, til osten er smeltet.
Afkøles og hældes i frysebeholdere og dybfryses.
Grønsagsblandingen er meget velegnede til supper og sammenkogte retter, eller den kan serveres i en flødestuvning i squashskaller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her