Logo

Squashbånd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash.
4 sammenpiskede æg
100 g rasp
1 spsk friskhakkede krydderurter
71/2 dl olie

Ved hjælp af en kartoffelskræller skæres der tynde strimler på langs af squashen.
Strimlerne dyppes i en blanding af sammenpiskede æg, dernæst dyppes de i en blanding af rasp og friskhakkede krydderurter.

Olien opvarmes i en stor gryde, og båndene frituresteges et par stykker ad gangen.
Når de er smukt gyldne, tages de op og drypper af på fedtsugende papir.
De første holdes varme i ovnen mens de sidste steges.

Squashbåndene er delikate serveret med en dip af hakkede, soltørrede tomater og yoghurt naturel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her