Logo

Sprøde kartoffelskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portioner

6 store bagekartojler
4 spsk smør eller margarine
Salt efter smag
Et drys peber
10-20 dråber tabascosauce

Varm ovnen op til 225°c.
Bag kartoflerne ca. 1 time til de er lette at stikke i med en gaffel.
Tag kartoflerne ud af ovnen og skru op til 250°.
Tag indmaden ud af skrællen, men lad et tyndt lag blive siddende på skindet.
Skær skrællen i ca. 2 ½ cm brede strimler.
Læg strimlerne i en bradepande med ydersiden nedad.
Rør fedtstoffet med salt og peber. Tilsæt tabascosauce, 10 dråber, hvis de ønskes milde og 20 dråber, hvis de ønskes stærke og pensl kartoffelskrællerne med det.
Bag ved 250° i 6-8 minutter til kartoffelskrællerne er sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her