Logo

Sprængte ryper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pluk ryperne, skær hoved og vinger af, tag indvoldene ud.
De istandgjorte ryper lægges i et fad.
Til 5 kg kød anvendes
125 g groft salt
40 g sukker
25 g salpeter (kan udelades)

 
Bland sukker og salt.
Gnid ryperne med blandingen.
Stil ryperne på et koldt sted i 3 døgn, hvor de jævnligt overhældes med
lagen.
Vask ryperne og kog dem møre i fersk vand.
Server dem med fx. grønlangkål og brunede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her