Logo

Sprængt oksetunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter vand
150 g salt
2 spsk sukker
1 tsk Atamonpulver
 
Lagen røres kold sammen og står et par timer til saltet er opløst.
Lagen hældes over kødet, der først gnides med salt.
Kødet holdes ned med et let pres, og stilles køligt 3 døgn.
Inden servering koges kødet mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her