2 couverter.
Spinatrullet skinkeinderlår med kartoffelroulade, tournerede gulerødder, cannelerede champignons, ristet æblefileter, spinatsaute, skorzonerrodsfrit og timian-karse-fløde-sauce.
400 g skinkeinderlår
100 g spinat
½ stk æble
2 stk gulerødder
10 stk små champignon
½ stk skorzornerrod
4 dl lys fond
1 dl fløde
2 stk bagekartofler
2 stk æg
1 dl mælk
½ bk karse
1 kvist timian
Skinkeinderlåret rulles med blancheret spinat. Brunes af på pande og steges i ovn ved ca. 160° i ca. 15 min.
Kartoflerne skrælles og snittes i fine strimler. I et ovnfast fad lægges et lag kartofler. Æg, fløde og krydderurter piskes sammen og kommes over kartoflerne, sættes i ovn og bages ved ca. 160ºC til æggemassen er stiv. Kartoffelrouladen rulles, mens den er varm. Sættes i ovnen igen for at få en gylden farve.
Saucen fremstilles ved at nedkoge den lyse fond med timian. Den nedkogte fond sigtes og tilsættes fløde og karse.
Gulerødderne skrælles, tourneres, koges og vendes i glace. (nedkogt fond)Champignons canneleres og smørdampes.
Spinat hakkes og sauteres.
Skorzonerroden vaskes, skrælles med tyndskræller og udbages i friture.