Logo

Spinatpie med varmrøget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. butterdej (5 plader)
450 g hel spinat eller hakket spinat
3 spsk hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
ca 200 g varmrøget laks eller røget laks
2 æg
1 dl fløde (13%)
1 dl mælk
2 dl A-38
(røres til en æggemasse)
 
1 æg til pensling
 
2 plader butterdej rulles ud så de dækker bunden og siderne på et aflangt ovnfast fad.
Prik med en gaffel og forbag bunden i ca. 5 min ved 200ºC.
Svits spinat, hvidløg og persille i lidt fedtstof og krydr med salt og peber. Fordel spinaten på butterdejsbunden.
Fordel laksen i små stykker ovenpå og hæld æggemassen over.
Rul 2 plader butterdej ud til låg og brug den sidste plade til pynt.
Skær evt. små fisk eller en bladranke med klejne- eller pizzahjul.
Pensles og bages i ca. 35-40 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her