Logo

Spinatfisketerrine med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

i mikroovn

Fiskefars:
300 g torskefilet u/skind og ben
1 tsk salt
1 dl fløde 13%
1 æggeblomme
1 æg
25 g blødt smør
3 spsk hvedemel
1 dl piskefløde
200 g frisk spinat
1 bundt persille

Sauce:
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
½ dl sød chili
salt
hvid peber
2 finthakkede skalotteløg
lidt klippet dild

Pynt:
250 g renset frisk stenbiderrogn

Fiskekød, salt og lidt fløde 13% blendes i kort tid i food-processoren.
Resten af fløde 13% tilsættes efterhånden.
Æggeblommen tilsættes og det hele æg lidt efter lidt.
Smør og hvedemel tilsættes.

Piskefløden piskes og vendes i farsen.
Spinat og persille hakkes groft og blandes i fiskefarsen.

Fiskefarsen kommes i en smurt, aflang form (ca. 1 liter) der dækkes til.
Tilberedes i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i 3 minutter og halv effekt i ca. 3 minutter, til farsen er akkurat stivnet.

Ingredienserne til saucen blandes.

Serveres hel på et fad eller portionsanrettet i skiver . Pyntes med dild og stenbiderrogn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her