Logo

Spegesildkroketter, skånske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kogte kartofler, 500 g udvandede spegesildfileter og 1 løg hakkes en gang gennem maskinen. Røres sammen med 1 æg, lidt mælk og 1 spsk hvedemel, lidt muskat og eventuelt salt. Dejen æltes sammen og formes til boller, der paneres i æg og rasp. Bollerne steges langsomt i smør, og anrettes drysset med hakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her