Logo

Spegesildgratin 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 mellemstore spegesild renses og fileteres. Fileterne udvandes i 16-17 timer. Tages op og tørres af. Hakkes gennem maskinen sammen med skinkerester og 250 g svinekød. I bunden af et smurt gratinfad lægges tynde skiver af kogt kartoffel. 2 hele æg piskes sammen med ¼ l mælk tilsat nogle dråber eddike. Den sammenhakkede masse lægges ovenpå kartoflerne. Derover igen et lag kartofler. Overhældes med æggemassen. Strøs med rasp og nogle smørklumper. Sættes i ovnen ved ca. 175ºC i 45 min. Serveres med smeltet smør tilsat eddike. .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her