Logo

Spegesild, jyske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesildene renses og skæres i fileter, der lægges i kold the natten over. Sildene skæres i strimler, der anrettes med mellemrum på fadet. 1 spsk smør blandes med 2 æggeblommer, 1 tsk sukker, 1 tsk revet løg, 1 spsk estragoneddike og 1 knsp. tør sennep, i en skål, der sættes i varmt vandbad. Der røres eller piskes i massen, til den er forholdsvis tyk og jævn, hvorefter den afkøles og blandes med 2 dl stiftpisket fløde. Blandingen anbringes mellem sildene, der pyntes med striber af hakket purløg og lageagurk. Serveres med smurte rugbrødssnitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her