Logo

Spansk æggekage med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
2 fed hvidløg finthakkede
1 stort løg finthakket
1 stor grøn peberfrugt finthakket
100 g chorizo eller hvidløgspølse skåret i mindre stykker
½ tsk cayennepeber
2 tomater skåret i terninger
8 store æg
1 dl mælk
 
Varm olien på en pande.
Svits løg og hvidløg til de er klare og let gyldne.
Tilsæt peberfrugt og svits i 5 minutter.
Tilsæt pølse og cayennepeber og svits 5-6 minutter.
Tilsæt tomatterningerne og svits 1 minut.
Pisk æggene let sammen med mælken og hæld æggemassen på panden.
Skru ned for varmen og læg låg på panden.
Løft af og til i æggemassen med en paletkniv.
Så den øverste tynde æggemasse kan løbe ned.
Tag æggekagen af varmen, mens den stadig er blank og fugtig på overfladen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her