til 4 personer
400-500 g svinekød
1 finthakket løg
2 fed hvidløg (finthakkede)
1 tsk oregano
salt og peber
1 ds hakkede tomater
1-1 ½ ds (lille) tomatkonsentrat
ca 20 g margerine eller 2-3 spsk olivenolie
Hak løg og hvidløg,
Kom olie i en gryde,
Hæld først løgene heri.
Lad dem blive "gennemsigtige".
Kom dernæst hvidløgene i.
Svits kort af.
Kom så kødet i og lade det brune.
Tilsæt de hakkede tomater sammen med oregano og salt og peber.
Lad koge 1-2 min.
Tilsæt så tomatkonsentrat.
Smag til... tilsæt evt. mere.
Lad koge i 30 min.
Kog vand til pastaen.
Tips: Man kan evt. tilsætte cocktailpølser, finthakkede gulerødder eller
finthakkede bladselleri.