Logo

Spaghetti Bolognese 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kan sagtens udbygges med fx. bacon, selleri, gulerødder elller andre personlige favoritter. Ikke just en hurtig ret, men den vinder, hvis den får den anbefalede tid.

500 g hakket oksekød
2 løg
hvidløg efter smag (jeg giver den gerne fire store fed)
oregano
2 laurbærblade
En bouillon-terning (eller okse-fond, hvis man er raffineret)
En smule cayenne-peber
Et ganske lille drys muskat
Et glas rødvin (en god karftig italiensk, hvis en sådan haves)
4 spsk tomatpure
Et glas mælk
Salt og peber
Spaghetti efter behag

Løg og hvidlæg snittes og steges i olivenolie. Kødet tilsættes og steges. Krydderier, bouillon og rødvin tilsættes. Efter ti minutter tilsættes ligeledes tomatpuré. Kødet skal herefter simre ved svag varme i mellem 1 og 4 timer, alt efter hvor god tid, man har. Jo længere tid - jo bedre smag. Ti minutter før servering tilsættes et glas mælk. Smages til med salt og peber.

Serveres med pasta (helst spaghetti) og godt med FRISK parmasan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her