Logo

Soyamarineret kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalkunbryst i ét stykke
1 dl kinesisk soya
4 spsk olie
2 tsk friskreven ingefær
2 fed hvidløg

Bland soya, olie, reven ingefær og presset hvidløg i en skål.
Læg kalkunbrystet i marinaden og lad det trække et par timer i køleskab.
Tag kødet op og læg det i et ovnfast fad.
Steg det i ovnen ved 200° i ca. 30 min., det skal være gennemstegt.

Tilbehør:
Lynstegte grønsager samt vilde og alm. løse ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her