Logo

Sommerhvidkål i syrlig dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ sommerhvidkål
2 dl drænet yoghurt
Salt, peber
Evt. 1 spsk Dijonsennep
 
Flæk kålen, skær roden væk og snit kålen meget fint.
Vend yoghurten med salt, peber og dijonsennep og vend det godt rundt med sommerkålen.
Lad den trækket i 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her