Logo

Sommergryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skært kalvekød, klump eller bov
60 g smør
2 hakkede løg
ca. 5 dl bouillon
½ kg nye kartofler
1 blomkål
3 porrer
½ tsk muskat
250 g dybfrosne ærter
4 tomater
salt, peber 

   
Skær kødet i terninger, og brun det i gyldent smør. Tag kødet op. Svits de hakkede løg, til de er klare og let gyldne.
Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt salt, peber og bouillon.
Lad kødet småkoge i alt ca. 1 time til det er mørt.
Gør grønsagerne i stand.

Del blomkålen i buketter og skær porrerne i skiver.
Læg kartoflerne i gryden efter ½ times kogning, og blomkål, porrer samt muskat efter ¾ times kogning.
Når alt er mørt, blandes ærterne i retten.
Lad dem varme igennem inden servering.
Gryderetten serveres i gryden og pyntes med både af tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her