600 g skært kalvekød, klump eller bov
60 g smør
2 hakkede løg
ca. 5 dl bouillon
½ kg nye kartofler
1 blomkål
3 porrer
½ tsk muskat
250 g dybfrosne ærter
4 tomater
salt, peber
Skær kødet i terninger, og brun det i gyldent smør. Tag kødet op. Svits de hakkede løg, til de er klare og let gyldne.
Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt salt, peber og bouillon.
Lad kødet småkoge i alt ca. 1 time til det er mørt.
Gør grønsagerne i stand.
Del blomkålen i buketter og skær porrerne i skiver.
Læg kartoflerne i gryden efter ½ times kogning, og blomkål, porrer samt muskat efter ¾ times kogning.
Når alt er mørt, blandes ærterne i retten.
Lad dem varme igennem inden servering.
Gryderetten serveres i gryden og pyntes med både af tomater.