Logo

Solbærmarmelade med brun rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg solbær
9 dl sukker
2 tsk citronsaft
½ -1 dl mørk rom
1 tsk Atamonpulver
 
Rib bærrene af stilkene og skyl dem.
Kom dem i en tykbundet gryde og tilsæt sukker og citronsaft.
Bring det i kog og lad det småkoge i 10 min.
Rør jævnligt i gryden.
Tilsæt ½ -1 dl mørk rom og rør det i marmeladen.
Tilsæt Atamonpulver.
Kom den varme marmelade på skoldede glas og luk straks til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her