4-8 æg, letkogte i 7 minutter eller pocherede
1 ds muslinger
100 g pillede rejer
6-8 jomfruhummerhaler
1 ½ dl væde fra muslingerne
3 hakkede tomater
3 spsk bearnaisesauce (køb et pulver, tag 3 spsk fra og gem resten i
et glas med skruelåg i køleskabet, rart at have til hjælp til en sauce
eller suppe)
citron
kryddereddike
1 spsk smør
meget klippet dild
Kom æggene i koldt vand.
Bring dem i kog og kog dem i 7 minutter.
Væden sies fra muslingerne, heri de hakkede tomater og bearnaisesauce-pulveret, som piskes i sammen med cremefraiche,
smør og 1 dl vand.
Koger, smages godt til med citron, eddike, salt og peber.
Heri først de rå jomfruhummerhaler, klippet ud af skallerne.
De småkoger 2 minutter i saucen, inden muslinger og rejer blandes i.
Smages godt til.
Serveres med de letkogte æg og meget klippet dild.
Hertil brød og gerne en skål salat.