Logo

Smileæg i skaldyrssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-8 æg, letkogte i 7 minutter eller pocherede
1 ds muslinger
100 g pillede rejer
6-8 jomfruhummerhaler
1 ½ dl væde fra muslingerne
3 hakkede tomater
3 spsk bearnaisesauce (køb et pulver, tag 3 spsk fra og gem resten i
et glas med skruelåg i køleskabet, rart at have til hjælp til en sauce
eller suppe)
citron
kryddereddike
1 spsk smør
meget klippet dild

Kom æggene i koldt vand.
Bring dem i kog og kog dem i 7 minutter.
Væden sies fra muslingerne, heri de hakkede tomater og bearnaisesauce-pulveret, som piskes i sammen med cremefraiche,
smør og 1 dl vand.
Koger, smages godt til med citron, eddike, salt og peber.
Heri først de rå jomfruhummerhaler, klippet ud af skallerne.
De småkoger 2 minutter i saucen, inden muslinger og rejer blandes i.
Smages godt til.
Serveres med de letkogte æg og meget klippet dild.
Hertil brød og gerne en skål salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her