Logo

Små kyllinger med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 små portionskyllinger a 350-400 g
125 g flødeost
1 fed hvidløg
5 cm frisk ingefær
1 bdt purløg
50 g smør
½ dl tør hvidvin
500 g grønne vindruer
 
Rør flødeosten med presset hvidløg, ingefær og hakket purløg.
Løsn skindet fra kødet på brystsiden og kom blandingen ind under skindet på kyllingerne.
Brun fuglene i smør på alle sider i en stegegryde og lad dem stege færdig, ca. 20 min.
Tag dem op og hold dem varme.
Kog gryden af med hvidvin, tilsæt hele druer og lad dem koge med i ca. 5
min.
Tilbehør: Råstegte kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her