Små forårskyllinger kaldes også poussiner.
Arbejdstid: 30 min.- Stegetid: 35-40 min. Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)
1 lille poussin pr. person
frisk estragon
50 g smør
salt og peber
smør og olie til bruning
2 dl hvidvin
2 ½ dl piskefløde
evt. jævning
salt og peber
Tilbehør:
små kogte aspargeskartofler vendt i persille agurkesalat
Kom lidt frisk estragon i hver kylling.
Kom også en lille klat smør i.
Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde.
Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved.
Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 min. - husk at fjerkræ skal være gennemstegt.
Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden.
Kog det godt igennem og jævn evt. saucen.
Kom finthakket estragon i og smag saucen til med salt og peber.