4 store skovduer
1 kg store marksvampe
1 dl fransk sennep
250 g smør
2 dl brun kalvefond
1 bundt bredbladet persille
Salt og friskkværnet peber
Rens duerne for evt. blod og fjerrester og skyl dem indvendigt under den kolde hane.
Dup dem tørre, smør dem med lidt olie og steg dem i ovnen ca. 20 minutter ved 225ºC.
Skær så lårene fra og lad dem stege ca. 10 minutter til.
Imens kan du lave saucen.
Svampene renses, skylles grundigt og dampes tørre i bunden af en gryde. Hak dem fint med en god kniv og hæld dem tilbage i gryden sammen med
sennep og kalvefond.
Når det hele har simret ca. 5 min. kommes smørret i, i skiver og til slut
smages der til med salt og peber.
Lige før serveringen kommes den hakkede persille i.
Læg en hel due plus lårene på hver sin tallerken, pynt med lidt af
persillen og en skefuld sauce.