500 g små kartofler med skræl
1 spsk rapsolie
evt. lidt rosmarin
4 skinkeschnitzel (400 g)
Råkost:
3 æbler med skræl, skåret i tern
500 g gulerod, skrællet og groftrevet
500 g rødbede, skrællet og groftrevet
2 tsk sennep
2 spsk balsamicoeddike
1 fed hvidløg, presset
lidt sukker
lidt salt
2 spsk persille, hakket
1 spsk rapsolie
*
Kartoflerne koges i letsaltet vand ca. 15 min. og afkøles - gerne dagen før.
De steges på en pande med en anelse olie og evt. lidt rosmarin.
Skinkeschnitzel steges i olie ca. 3-5 min. på hver side, afhængig af, hvor tykke, de er.
Til råkost blandes dressing sammen og vendes med rødbeder, gulerod og æbler.
Råkost kan laves i god tid eller dagen før.
Pr. portion: 469kcal/1962kJ Fedt: 10 g Kulhydrater: 58 g Protein: 28 g