4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke á 125 g
1-2 spsk olie, smør eller margarine
75 g flødeost fx peber eller pikant
Forårsgrønt:
4 gulerødder
2 squash
2 ½ dl grønsagsbouillon
4 soltørrede tomater
1 spsk vineddike
salt og peber
Tilbehør
1 kg kartofler eller flûtes
Kog kartoflerne.
Skær gulerødder og squash i skrå skiver.
Varm bouillonen op i en gryde, tilsæt gulerødder og lad dem småkoge 2-3 minutter under låg.
Kom squash, tørrede tomater i små tern og vineddike i gryden. Koges uden låg ca. 5 minutter til grønsagerne stadig er lidt sprøde. Hæld væden fra grønsagerne.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien på en pande ved god varme.
Krydr kødet med salt og peber.
Brun hurtigt kødet på begge sider.
Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1 ½- 2 minutter på hver side.
Skær flødeosten i skiver, og fordel dem på schnitzlerne.