Logo

Skinkeschnitzler med forårsgrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke á 125 g
1-2 spsk olie, smør eller margarine
75 g flødeost fx peber eller pikant

Forårsgrønt:
4 gulerødder
2 squash
2 ½ dl grønsagsbouillon
4 soltørrede tomater
1 spsk vineddike
salt og peber

Tilbehør
1 kg kartofler eller flûtes

Kog kartoflerne.
Skær gulerødder og squash i skrå skiver.
Varm bouillonen op i en gryde, tilsæt gulerødder og lad dem småkoge 2-3 minutter under låg.
Kom squash, tørrede tomater i små tern og vineddike i gryden. Koges uden låg ca. 5 minutter til grønsagerne stadig er lidt sprøde. Hæld væden fra grønsagerne.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien på en pande ved god varme.
Krydr kødet med salt og peber.
Brun hurtigt kødet på begge sider.
Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1 ½- 2 minutter på hver side.

Skær flødeosten i skiver, og fordel dem på schnitzlerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her