4 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1 ½ cm. tykke.
smør eller margarine
2 røde peberfrugter
2 tsk olie
1 spsk vand
1 spsk kryddereddike
300 g pasta
3 dl sødmælk
50 g Danablue ost
250 g fine ærter (frosne)
3-4 spsk finthakket persille eller basilikum
Pebersalat:
Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i strimler.
Bring dem i kog med vand og olie i en gryde, dæmp varmen og damp
strimlerne under låg i 2 minutter.
Hæld peberfrugterne op i en skål, og tilsæt eddike og salt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld den i en sigte og skyl
gryden.
Varm mælken op under omrøring sammen med osten.
Tilsæt pastaen, når osten er opløst.
Kog pastaen ved middel varme og under omrøring i 3-4 minutter, indtil ostemassen svøber sig om den.
Tilsæt ærter og hakket grønt.
Stil pastaen til side, mens skinkeschnitzlerne steges.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Drys med peber, og brun dem hurtigt på begge sider ved kraftig varme.
Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i 1 ½-2 minutter på hver
side. Drys med salt.
Servér skinkeschnizlerne sammen med pastaen og pebersalaten.