Logo

Skinkeschnitzel med kolde forårskartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler á 180 g, skåret i 3 stykker hver
olie til stegning
1 bdt forårsløg (minus top)
350 g kogte kartofler
1 lille bæger cremefraiche 18%
75 g syltede drueagurker (ca. 3 stk), finthakket
toppen fra ½ bundt forårsløg, finthakket
½ bdt dild, finthakket

Kartoflerne koges, afkøles og skæres i skiver.
Bland cremefraiche, drueagurk, dild og toppen fra forårsløgene.
Smag til med salt og peber.
Forårsløgene koges et par minutter i letsaltet vand.
Schnitzlerne steges af på begge sider og serveres sammen med
kartoffelsalaten og de friskkogte forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her