Logo

Skidne æg med sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æg  
40 g smør  
40 g hvedemel  
500 ml. mælk  
1-2 spsk fiskesennep eller dijonsennep  
salt, peber  
purløg
 
Kog æggene til "smilende æg" (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person.
Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk.
Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad saucen koge igennem.
Smag til med mere sennep.
Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over.
Drys med purløg eller persille.
Server med rugbrød og smør.
Kan også serveres med flæsketerninger.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her