Logo

Skaldyrslasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke lasagne plader
2 spsk olivenolie
1 finthakket løg
1 dåse krabbekød a 200 g
evt. ½ dl cognac
salt, peber
200 g rejer
1 dåse muslinger a 265 g
50 g parmesanost
 
Béchamelsauce:
100 g smør
100 g hvedemel
7 ½ dl mælk
7 ½ dl fiskebouillon (1 ½ terning)
 
Varm olien og svits det finthakkede løg.
Tilsæt rejer, muslinger og krabbekød.
Smag til med cognac, salt og peber og varm det igennem.
Smelt smørret til saucen og rør melet i, spæd op med mælk og bouillon lidt efter lidt.
Læg nu lasagneplader i bunden af et smurt ovnfast fad og kom skiftesvis bechamelsauce, skaldyrssauce og lasagneplader i.
Afslut med lasagneplader og drys parmesanost over.
Bag lasagnen ved 200ºC i ca 35 min
 
Tips: Serveres med salat og flûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her