Frutos del mar y coliflor al curry
4 personer
1 stankelbenskrabbe
4 kammuslinger
8 blåmuslinger
8 hjertemuslinger
8 venusmuslinger
1 blad gelatine
1 blomkål
50 g smør
1 dl fløde
Vand, salt, curry, kørvel, vinaigrette med persille
Varm skaldyrsgelatine: Kog krabben i vand med salt i 15 minutter.
Damp muslingerne i en smule vand et øjeblik, til de har åbnet sig.
Smelt det udblødte blad husblas i muslingevandet og stil til side.
Blomlål: kog blomkålshovedet mørt i vond med salt, tilsæt fløde og smør og blend det hele grundigt.
Passer mosen gennem en si og stil til side.
Anretning: Læg lidt krabbekød i bunden af tallerkenen med lidt skaldyrsgelatine.
Læg blomkålspuré ovenpå, giv et drys curry og fordel skaldyrene.
Top op med varm skaldyrsgelatine.
Pynt med lidt kørvel og tegn streger med den grønne vinaigrette.