Logo

Sildepandekager à la esthonienne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fileter af spegesild lægges i vand eller mælk i 12 timer. Når de er taget op, tilberedes en pure af fileterne, der blandes med samme kvantum rasp, som er brunet let i smør. Derefter tilføjes ½ dl fløde og 1 æg for hver 200 g pure. Massen blandes godt og steges som pandekager i klaret smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her