En randform smøres. Sildefileter på ca. 15-16 cm længde skæres helt fri for ben. Randformen beklædes med sildefileterne, idet de lægges med skindsiden nedad, på skrå, så fileternes ender møder formens kant på begge sider. Fileterne lægges dog med ca. 2 cm parallelt mellemrum. I dette mellemrum lægges skiftevis skiver af trøffel og gulerod i ensartede størrelser, runde som tiører. Når formen er beklædt på denne måde, smøres den indvendige side forsigtigt med en god fiskefars i et lag på ca. 2 cm. Midten af formen fyldes ud med en kold ikke for tynd spinatstuvning, der kan sprøjtes i med en sprøjtepose. Tilsidst lukkes formen med et lag fiskefars, dækkes med smurt pergament og bages i vandbad i ovnen i ca. 45 min. ved 175º. Når den er færdig tages den ud og hviler lidt, før den slås ud på et rundt fad. I midten af formen lægges de ristede sildemælke og rogn. Serveres med sauce vin-blanc tilsat hakket dild. Garneres med fleurons.