Logo

Sildeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg ferske sild renses og skylles. Rygbenet og små ben fjernes og skindet skæres fra. Fileterne males gennem kødmaskinen sammen med ½ kg pillede kogte kartofler og 2 spsk finthakkede løg, der er sauteret lidt i smør. Massen tilsættes 1 ½ tsk salt og ca. ¼ tsk hvid peber, hvorefter den arbejdes igennem til den er smidig. Formes som boller eller frikadeller, der rulles i fint rasp og brunes i smør eller svinefedt. Når de er brunede, lægges et låg på, og de småsteger sådan i 5-10 min. Serveres med kartofler og Korinthsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her