Logo

Sild, stegte med sennep og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 dobbelte sildefileter
1 spsk dijonsennep
rugmel
1 stort rødløg skåret i ringe
Lage:
1 dl vineddike
1 dl sukker
2 stk laurbær
5 sorte peberkorn
frisk timian
lidt olie og smør til stegning
salt og peber

En dejlig frokostret her serveret til aften evt. med kogte kartofler til.

Kog lagen igennem 4 - 5 minutter. Tag den fra blusset og lad den afkøle. Sigt lagen. Klip evt. den lille finne af sildene og læg dem på et rent skærebræt med skindsiden ned af. Smør indersiden med sennep og krydr med salt og peber. Læg sildefileterne dobbelt og vend dem i lidt rugmel. Varm lidt olie og smør på en pande og steg sildefileterne ca 2 - 3 minutter på hver side. Krydr igen med salt og peber. Læg sildefileterne i en ovnfast fad, pynt med løgringene og hæld lagen henover. Sæt fadet i en varm ovn, 200ºC i yderligere 5 minutter. Server sildene lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her