Logo

Sild med peberrodsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og koges i vand med salt, hel peber, løg og eddike. Af suppen tilberedes en sauce, der tilsættes rigeligt revet peberrod. Smages til med fløde, lidt eddike og sukker. Sildene anrettes på kartoffelmos, hvori er blandet nogle kogte rosiner. De kogte mælke eller rogn lægges ovenpå sildene, der drysses med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her