Logo

Sild med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og befris for ben, skylles og drysses med salt, rulles om en god kvist dild. 1 løg skæres i skiver og gives et opkog i vand, der bruges senere. 2-3 gulerødder skæres i skiver og koges i vand med lidt salt. Løgskiverne lægges i bunden af et smurt gratinfad. Herpå lægges silderullerne, gulerodsskiverne lægges imellem. En blanding af kogevandet fra løg og gulerod samt smeltet smør og eddike hældes over sildene. Dækkes med smurt pergament eller folie og sættes i ovnen i ca. 20 min. ved 170°. Serveres med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her