Logo

Sild med æbler og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferske sild renses og udbenes. Fileterne drysses med salt og henstår i ca. 10 min., hvorefter de skylles. Et gratinfad smøres godt, drysses med fint rasp. I bunden lægges skrællede æbler i snitter og uden kærnehus. Sildefileterne lægges over tilligemed l finthakket løg, lidt salt og en del hakket dild eller persille. Det dækkes med tomatskiver, overdrysses med rasp. Smørklumper fordeles over og fadet sættes i ovnen ved 1750 i ca. 20 min. Stuvede kartofler kan serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her