Logo

Sild marinerede med kartofler og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 glas marinerede sild (ca. 800 g)
1 salatløg i tynde ringe (ca. 50 g)
50 g koldt smør
1 ½ kg nye, skrabede og varme, kogte kartofler
1 dl små dildkviste

Hæld de marinerede sild til afdrypning i en sigte. Anret sildefileterne på et fad sammen med løgringe. Server de marinerede sild sammen med koldt smør, varme kartofler og dild.

Tips: De marinerede sild kan erstattes af kryddersild eller matjesfileter. I stedet for smør kan man servere cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her