Logo

Sild, kogte, med sennepsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og benene udtages. Sildene lægges i en gryde med salt, hel peber, 2-3 laurbærblade, lidt hel allehånde, løgskiver, eddike og så meget vand, at det lige står over. Koges godt op og stilles til side. Serveres med suppen fra sildene og mælkene tilsat sur sennep og gives et opkog. Jævnes med hvedemel udrørt i mælk. Smages til med salt og sennep. Serveres med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her